C!CAF ønsker at hylde nye talentfulde artister, som med deres værker udfordrer og udvikler nutidig cirkus – som kunstform – til nye tekniske og kunstneriske højder!

Vi dedikerer derfor torsdag i festivalprogrammet til dette års CircusNext Laureates! I dobbeltprogrammet LAUREATES NIGHT præsenterer vi to spændende værker, der begge blev udvalgt til CircusNext Program 2018-2019: MATERIA af Andrea Salustri og CONTRA af Laura Murphy(GB)

MATERIA – En fantasmagorisk leg med lys, vind, krop og flamingo!

Andrea Salustri fusionerer jonglering, objektmanipulation og dans i sin sanselige undersøgelse af flamingo som materiale.

Ved vind og bevægelse livagtiggøres materialet, og får plads til at tage sine egne initiativer. Flamingoen forvandles til forestillingens hovedperson og en suggerende verden åbner sig for øjnene af beskueren.

Andrea Salustri kommer fra Rom, hvor han har arbejdet som gadekunstner med kontaktjonglering og ildmanipulation.

Der forekommer stroboskoplys i forestillingen.

CONTRA – En skrupelløs feminist-cirkuskomedie!

Contra er en autobiografisk solocabaret, der trækker på cirkus, stand-up og live art. Laura Murphy anvender et reb og en rulle husholdningsfilm til at rekonstruere biologilektioner og bibelske historier.

Mørkt, vittigt og kompromisløst udforsker hun kvindekroppens personlige, sociale og historiske positioneringer, og undersøger – bogstaveligt talt – hvordan vi ser på den. Underholdende, provokerende og tankevækkende.

Laura Murphy er en fysisk performer, teaterskaber og akademisk forsker, som arbejder på tværs af cirkus, live art og contemporary performance.

Nøgenhed og referencer til sex vil forekomme i forestillingen.

Spiller i Pakhus 11:     

Torsdag d. 28. marts 2019 kl. 20.00


KØB BILLETTER HER

Foto: Will Poole

Foto: Darragh McLoughlin


Kreditering – Materia:
Skabt og performet af: Andrea Salustri
Kunstnerisk Support: Kalle Nio, Roman Müller, Darragh McLoughlin, Alex Lempert, Ben Richter, Matthias Buhrow
Lyddesign: Federico Coderoni
Teknisk Chef: Michele Piazzi

Støttet af: CircusNext European Platform koordineret af Jeunes Talents Cirque Europe, Den Europæiske Union, Espace Périphérique, La Maison des Jonglages, CHAMÄLEON Productions residence-program finansieret af Berlin Senates Institut for Kultur og Europa samt TelepART-programmet under Finlandsinstituttet i Tyskland.

Kreditering – Contra:
Performance: Laura Murphy
Instruktør: Ursula Martinez
Produktion: Nicole A’Court Stuart
Lyd & lys: Katie Davies
Kunstnerisk konsulent: Terry O’Connor
Koreografisk Support: Madeleine McGowan

Støttet af: CircusNext (Laureate 2018-2019), European Programme koordineret af Jeunes Talents Cirque Europe, Den Europæiske Union, Arts Council England, Jacksons Lane, Hangar Arts Trust, Island Bristol og Invisible Circus.