Menneske, materie og skabelse!

Grænserne mellem menneske og materie sættes under lup, når Quim Giróns akrobatiske krop konfronterer den 500 kg. tunge lerklump. I en gensidig udfordring af fysikalitet opstår overraskende former og groteske skabninger. Krop og materie deformeres, sammenblandes og bliver til sidst ét i denne inciterende skabelsesberetning.

Ler og mand ledsages af et distinkt lyd- og lysunivers, designet og afviklet live på scenen af komponist Joan Cot Ros og lysdesigner Joana Serra.

Quim Girón er grundlægger og kunstnerisk leder af Animal Religion, og undersøger i sin praksis balance, lyd, surrealistisk humor og nye udtryk indenfor cirkus.

Åben On Stage Workshop efter Fang (ca. 50 min.)

Efter forestillingen er alle nysgerrige sjæle velkomne på scenen, hvor kunstnerne inviterer til en workshop – med forestillingens lerklump som det absolutte omdrejningspunkt!

Her kan du få lov til at lege og eksperimentere, og du vil blive guidet ved hjælp af forskellige teknikker, der udforsker grænserne for tilblivelsen af cirkuskunst.

Workshoppen stiler efter at udfordre deltagernes fantasi, og kollektivt skabes nærmest en lille performance i sig selv. Workshoppen ledsages af live lys og musik, der improviseres og involverer deltagerne løbende. 

Spiller i Pakhus 11:

Fredag d. 29. marts 2019 kl. 20.00


KØB BILLETTER HER

Foto: Marta Garcia 

Kreditering:
Skabt og fortolket af: Quim Girón
Lyddesign: Joan Cot Ros
Lysdesign: Joana Serra
Produktion: Elclimamola
Administration: Animal Religion

Støttet af: Fundació La Pedrera, Festival TNT og i samarbejde med SIO-2.