Oplev smukke organiske billeder når den prisbelønnede artist Quim Girón leger sin vej ind i leret. 

Grænserne mellem menneske og materie sættes under lup, når Giróns akrobatiske krop konfronterer den 500 kg. tunge lerklump. I en gensidig udfordring af fysikalitet opstår overraskende former og groteske skabninger. Krop og materie deformeres, sammenblandes og bliver til sidst ét i denne inciterende skabelsesberetning.

Ler og mand ledsages af et distinkt lyd- og lysunivers, designet og afviklet live på scenen af komponist Joan Cot Ros og lysdesigner Joana Serra.

Quim Girón er grundlægger og kunstnerisk leder af Animal Religion, og undersøger i sin praksis balance, lyd, surrealistisk humor og nye udtryk indenfor cirkus. Siden 2002 har kompagniet turneret rundt i verden med forskellige projekter, og optrådt i vidt forskellige rum – fra gårde, musikhaller, til industriel undergrund og Dynamo glæder sig til at få dem på besøg i FAF-bygningen på Byens Ø.

Spiller på Dynamo Workspace: 

Lørdag d. 30. marts kl. 20.00


KØB BILLETTER HER

Kreditering:
Skabt og fortolket af: Quim Girón
Lyddesign: Joan Cot Ros
Lysdesign: Joana Serra
Produktion: Elclimamola
Administration: Animal Religion

Støttet af: Fundació La Pedrera, Festival TNT og i samarbejde med SIO-2.