Pressen skrev om Aber Dabei

‘Aber Dabei’ er en flirt med nycirkusgenren i sin blanding af poesi og kropsækvilibristiske gags… absurd og humoristisk. Musikeren Sture Ericson skaber fin stemning… og elegant er Gustavssons leg, en herlig performer.
Vibeke Wern, Berlingske Tidende, april 2007

Som en leg fascinerer og fænger den poetiske forestilling ’Aber Dabei’, når den svenske performer og jonglør Samuel Gustavsson indgår i et kærlighedsforhold til bøgerne, det skrevne ord og tingene. Lyduniverset skabes live af Sture Ericson, der i sig selv er en betagende oplevelse, når han frembringer lyde på instrumenter med en selvfølgelig finurlighed.
Karen Toftegaard, Byen Kalder, april 2007

Fjæset afslører ham. Men Gustavsson gør det så tilpas slapstickcharmerende, at det er grineren at se derpå. Han er jonglør, tryllekunstner, danser og klovn i én og samme humoristiske figur.
Janus Kodal, Politiken, april 2007

Aber Dabei er en intens forvrængningsforestilling om forskerens kamp mod bogstablerne… Gustavsson har en vild evne til at skrue op og ned for sit kropstempo… en topkomiker med intensitet i hver en muskeltilhæftning. Forestillingen fungerer allerbedst i samspillet med musikeren Sture Ericson, der med sine scratcherier og radiosfæriske lyde skaber en konstant usikkerhed omkring Gustavssons perfektionistiske artistfigur, der tvinges til at agere – og få luft under vingerne.
Anne Middelboe Christensen, Information, april 2007

 

Foto: Per Morten Abrahamsen
Performer: Samuel Gustavsson