Holdet bag

Sture Ericson, Sverige
Komponist og udøvende musiker, medstifter af X-act. Sture Ericson er uddannet ved musikkonservatoriet i Göteborg. Han er primært aktiv på den internationale improvisations-musikscene og som komponist til danse- og nycirkusforestillinger. Sture Ericson har samarbejdet med Kitt Johnson siden 1992.

Mogens Kjempff, Danmark
Lysdesigner. Har arbejdet indenfor teatrets verden siden 1971. Som tekniker og lysdesigner har han medvirket i en lang række danseproduktioner og ved festivaler som FOOLS, Dancing City og Metropolis. Han har samarbejdet med Kitt Johnson siden 1995.

Charlotte Østergaard, Danmark
Beklædningsdesigner Charlotte Østergaard har designet kostumer til bl.a. Dansk Danseteater, Skånes Danseteater, Den Kongelige Norske Ballet og Rambert Dance Company i England. Charlotte arbejde løbende på egne kunstneriske projekter, udstiller på nationale og internationale censurerede udstillinger og underviser bl.a. på Den Danske Scenekunstskole. Charlotte har samarbejdet med Kitt Johnson siden 2002.

Theofanis Melas, Grækenland
Digter, oversætter, billedkunstner/performer. Hans stedsspecifikke forestillinger har været vist i adskillige europæiske byer. Af seneste udgivelser kan nævnes | e  s  t  o | (Saixpirikon 2013) og af oversættelser Andreas Pagoulatos – Επίμαχα/Stride (Arena Kontra 2011) samt 4 danske digtere/billedkunstnere – 4 δανοί ποιητές/εικαστικοί – Per Kirkeby, Henrik Have, Claus Carstensen, Jørgen Michaelsen (Mandragoras 2011).

Samuel Gustavsson, Sverige
Jonglør, performer og koreograf, uddannet ved Cirkus skolen i Sverige i 1998. Samuel Gustavsson har arbejdet for en række cirkus-, teater- og dansekompagnier, heriblandt Cirkus Cirkör, som han har optrådt med over det meste af verden. Han har medvirket i Kitt Johnsons The lemonkeepers, Palimpsest og Aber Dabei, og har siden skabt børneforestillingen Det Magiske Lydcirkus for X-act i samarbejde med Sture Ericson.
www.samuelgustavsson.com og www.rapideye.dk

Sarah Garde, Danmark
Kitt Johnson X-acts producent siden 2018. Er uddannet cand. mag. i Moderne Kultur og Kulturformidling med profil i music/arts management fra Københavns Universitet i 2014. Har siden arbejdet med formidling og administration af scenekunst – både freelance, som fuldmægtig konsulent i Kulturstyrelsen og senest som administrator for Helsingør Teater, der hvert år arrangerer og kuraterer den internationale gadeteaterfestival PASSAGE.

Nete Banke, Danmark
Grafiker. Nete Banke er indehaver af den grafiske designvirksomhed Imperiet og står bag Kitt Johnson X-acts visuelle identitet på tryksager, hjemmeside osv.
www.imperiet.dk

Per Morten Abrahamsen, Danmark
FotografManden bag hovedparten af kompagniets presse- og dokumentationsfotos.
www.permortenabrahamsen.dk

Foto: Per Morten Abrahamsen
Performere: ‘Klagekoret’