CALL: SOLO CREATION LAB (NOVEMBER 2024)

Et laboratorie for dig, der har en idé til et soloværk!

Måske idéen lige er født, måske du er midt i skabelsesprocessen, eller måske du har de fleste af brikkerne, men er i tvivl om montagen, dramaturgien eller de spillemæssige rum-/tid-aspekter?

I dette laboratorie vil vi i fællesskab kulegrave de konceptuelle, kompositoriske og dramaturgiske aspekter af et soloværk. Vi vil skærpe den sceniske oversættelse af en given ide, og styrke det fysiske og spillemæssige vokabular. Vi vil arbejde sammen, og hver for sig. Vi vil bytte ideer og skitser, vi vil udvide mulighedsrummet og udfordre den koreografiske tænkning.

Du kan være scene- eller billedkunstner, artist eller tværæstetiker, men uagtet din baggrund er det kroppen, der her vil være én af de drivende kræfter i udfoldelsen af din idé til et soloværk.

SKAL DU HAVE EN PLADS PÅ LABORATORIET?

Send din soloværksbeskrivelse/-idé og dit CV til x-act@kittjohnson.dk. Senest to uger efter vil du få besked om du har fået plads, eller evt. er kommet på venteliste. (Max. 10, min. 6 deltagere).

PRIS:

2.400,- betales á to rater. Den første á 500 kr. med forfald 1. september 2024, hvilket betragtes som et no-show fee. Hvis du ikke er i stand til at deltage alligevel, refunderes dette ikke. Aflyses laboratoriet, får du selvfølgelig din betaling refunderet. Anden rate betales senest d. 1. november.

TID:

18.-22.  november 2024 (mandag kl. 09.30-15.30, tirsdag kl. 09.30-15.30, onsdag kl. 12.30-16.30, torsdag kl. 09.30-15.30 og fredag kl. 09.30-15.30)

STED:

HOTSTEPPER studie (det gamle Dansens Hus)

Hørsholmsgade 20, Opg. A, 1. sal

Nørrebro, København

KITT JOHNSON: Voksede op som løber. Sprang ud som performer, danser, koreograf, kurator og facilitator af kreative processer. Kunstnerisk leder af Kitt Johnson X-act, samtidscirkus-biennalen C!CAF og det stedsspecifikke projekt MELLEMRUM. Kitt Johnsons varemærke er soloformen, men repertoiret spænder vidt og rummer også flere ensemble-forestillinger, samtidscirkus- og stedsspecifikke værker samt børne- og familieforestillinger.Gennem mere end 30 år har hun udviklet sit særegne kunstneriske univers: minimalistisk, ekspressivt og innovativt. Hendes kunstneriske praksis er som et fartøj, der navigerer mellem virkeligheder, materialiteter og tilstande – underjordisk, undersøisk, underbevidst og nogle gange bare undergravende.

(fotos: Per Morten Abrahamsen og Erato Tzavara)